Kwalificatie Formule 1 Grand Prix van Frankrijk live stream

Kwalificatie Formule 1 Grand Prix van Frankrijk live stream

Gratis kwalificatie live stream Formule 1 Grand Prix Frankrijk

Hier kijk je zaterdagmiddag gratis naar de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk via een live stream. Pakt Max Verstappen pole position?

Waar kan ik dit weekend gratis naar de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk kijken? Via Gratis Sport Kijken kan je via DEZE FORMULE 1 LIVE STREAM handige rechtstreekse linkjes vinden waardoor je helemaal voor de volle 100% gratis F1 kan kijken via goed werkende livestreams.

Pole kansen voor Verstappen bij Grand Prix van Frankrijk

Als de voortekenen niet bedriegen dan kan Max Verstappen vanmiddag op het Circuit Paul Ricard wel eens een gooi gaan doen naar de pole position. In de derde vrije training was de 23-jarige Limburger van Red Bull Racing veruit het snelste. De Fin Valtteri Bottas en diens teamgenoot Lewis Hamilton kwamen in hun Mercedes er absoluut niet aan te pas.

Uitslag derde vrije training Grand Prix van Frankrijk

Kijk dit weekend ook gratis via een live stream naar het NK Wielrennen in Drenthe en mis geen enkele wedstrijd van het EK Voetbal via de Euro 2020 live stream. Ook zijn er handige MotoGP van Duitsland live streams te vinden op onze website.

Geef reactie

Laat reactie achter