Dirk Kuijt ADO Den Haag

Kuijt wegens teleurstellende prestaties ontslagen

Dirk Kuijt is na vijf maanden ontslagen bij ADOD en Haag. Tegenvallende prestaties kosten de debuterende trainer de kop.

De 42-jarige Kuijt was in Den Haag bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer op het hoogste niveau. Eerder was hij jeugdtrainer bij Feyenoord, waar hij vertrok toen bleek dat de club niet voor hem, maar Arne Slot koos als hoofdtrainer van het eerste elftal.

In juni begon de oud speler van FC Utrecht, Feyenoord en Liverpool aan de klus, maar de prestaties bleven uit. ADO dat als doel heeft te promoveren naar de eredivisie staat in de Keuken Kampioen Divisie zeventiende.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.