Kroatië - Brazilië

Kroaten knokken zich vanaf 11 meter langs Brazilianen op WK

Kroatië heeft bij het WK voetbal in Qatar voor een enorme stunt gezorgd door topfavoriet in de kwartfinale uit het WK te knikkeren.

De Kroaten wonnen de wedstrijd na strafschoppen. In de verlenging had Neymar de Brazilianen op een 1-0 voorsprong weten te zetten, maar de stugge Kroaten knokten zich vlak voor het einde via Petkovic terug tot 1-1.

In de penaltyserie bleek de Kroatische doelman Livakovic een sta in de weg waardoor topfavoriet Brazilië de reis terug naar huis kan gaan maken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl