Kroaten kloppen Marokko in strijd om brons

Kroatië klopt Marokko in de strijd om het brons

Kroatië heeft zaterdagmiddag ten koste van Marokko het brons veroverd op het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Kroatië kwam al na zeven minuten op voorsprong dankzij een schitterende kopbal van Josko Gvardiol uit een fraaie variant van een vrije trap. Marokko poetste de achterstand snel weg. Achraf Dari kopte binnen nadat een vrije trap van Hakim Ziyech werd doorgekopt door een Kroaat.

Kroatië werd alsmaar sterker en kreeg op slag van rust loon naar werken met de 2-1 van Mislav Orsic, die met een geplaatst schot in de verre hoek schitterend scoorde in het Khalifa International Stadium in Doha.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.