KKD

PEC blijft ondanks nederlaag koploper in de KKD

Koploper PEC Zwolle heeft in de KKD de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag verloren. De club uit de Residentie won in Zwolle met 1-2.

PEC kwam voor het eigen thuis publiek nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van middenvelder van den Belt. ADO kwam nog voor rust terug tot 1-1 toen Verheydt de gelijkmaker scoorde. Na een uur spelen scoorde van Hintum in eigen doel waardoor ADO in Zwolle de wedstrijd wist te winnen.

FC Eindhoven had bij een overwinning op Roda JC de koppositie kunnen overnemen, maar de Eindhovenaren verspeelden in de slotminuten een 3-1 voorsprong. Mpie en Vente sleepten een punt voor Roda JC uit het vuur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie