Jens Toornstra FC Utrecht

Jahanbakhsh redt een punt voor Feyenoord

Koploper Feyenoord is met puntverlies uit de winterstop gekomen. In de Galgenwaard speelde Feyenoord met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht.

FC Utrecht kwam al in de derde minuut op een 1-0 voorsprong. Spits Bas Dost hakte de bal goed terug op oud Feyenoorder Jens Toornstrea die de bal met links langs de kansloze Justin Bijlow kon schuiven. Na de 1-0 kon Feyenoord amper een vuist maken, maar wist ook de thuisploeg weinig te creëren.

In de tweede helft ging Feyenoord wel wat beter voetballen, maar wist FC Utrecht het verdedigend goed op orde te houden. Een minuut voor tijd viel toch dat ene tegendoelpunt. Alireza Jahanbakhsh vuurde af en maakte de verdiende gelijkmaker.

Feyenoord blijft ondanks het puntverlies koploper met 34 punten. FC Utrecht staat zevende met 25 punten.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.