17 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Kooij wint opnieuw etappe in Ronde van Kroatië

Olav Kooij wint tweede etappe in Ronde van Kroatië

Olav Kooij wint tweede etappe in Ronde van Kroatië

Tweede etappezege Kooij in Ronde van Kroatië

Wielrenner Olav Kooij heeft vrijdag voor de tweede keer deze week een etappe gewonnen in de Ronde van Kroatië. De negentienjarige renner van Jumbo-Visma was de beste in de vierde rit.

Kooij was in de eindspurt van de 197 kilometer lange etappe tussen Zadar en Crikvenica te sterk voor onder anderen de Australiër Kaden Groves en de Kroaat Josip Rumac.

Woensdag had de jonge Nederlander in de tweede etappe zijn eerste overwinning van dit wielerseizoen geboekt. Een dag eerder was hij daar al dichtbij, maar toen moest hij genoegen nemen met de tweede plaats achter Phil Bauhaus.

Eerder dit jaar was Kooij ook al een paar keer dicht bij zijn eerste seizoenzege geweest. In de Ronde van Polen en de Ronde van Hongarije werd hij tweede in een etappe. Vorige week pakte hij WK-brons bij de beloften.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites