Koeman schrijft Suárez nog niet af

Koeman schrijft Suárez nog niet af

Koeman respecteert contract Suárez

Ronald Koeman heeft aanvaller Luis Suárez nog niet afgeschreven bij FC Barcelona. Dat zei de Nederlandse coach donderdagavond bij de Catalaanse TV3.

Na een 3-1 overwinning op Girona waar Lionel Messi twee keer scoorde liet trainer Koeman weten een gesprek te hebben gehad met de 33-jarige Uruguayaan. “Vanaf de eerste dag hier heb ik gezegd dat ik het contract van elke speler respecteer. Als hij uiteindelijk bij Barcelona blijft, zal hij een speler van onze selectie zijn.”

Of Suárez bij FC Barcelona blijft is nog maar de vraag. Juventus, Atletico Madrid en Ajax zouden de aanvaller graag willen inlijven.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie