Koeman kiest voor drie andere spelers tegen Ierland

Ierland - Nederland

De Ligt, Wieffer en Malen in de basis tegen Ierland

De opstelling van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijd is bekend. Bondscoach Ronald Koeman voert drie wijzigingen door.

Matthijs de Ligt vervangt de geblesseerde Lutsharel Geertruida. Op het middenveld krijgt Mats Wieffer de voorkeur boven Marten de Roon en voorin staat niet Wout Weghorst maar Donyell Malen in de spits.

De wedstrijd Ierland – Nederland begint om 20.45 uur en is live te zien via deze livestream.

Opstelling: Flekken; De Ligt, Van Dijk, Aké; Dumfries, Blind; Wieffer, De Jong; Simons, Gakpo; Malen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/