Ronald Koeman

Koeman had meer verwacht van zijn spelers

Ronald Koeman kon na afloop van de EK-kwalificatie wedstrijd tegen Frankrijk (4-0 nederlaag) concluderen geschrokken te zijn van het niveau.

“Ik had van iedereen meer verwacht. Dit was een ondermaatse teamprestatie tegen een heel sterke tegenstander. We hadden totaal niet het idee dat er meer in zat”, aldus de bondscoach in gesprek met de NOS.

“We maakten fouten op plekken waar je dat never nooit mag doen. We hadden misschien 2-1 kunnen maken als we het iets beter hadden uitgespeeld, maar na de 3-0 was het in principe over”, zei hij.

“Al kun je ook zeggen dat het de klasse van Frankrijk is. Je kunt niet alleen maar zeggen dat wij niet goed genoeg waren. De 4-0 was balverlies van Memphis, maar als je ziet wat Mbappé daarna doet… Dat is grote klasse.”

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.