KNVB Beker live stream FC Groningen - FC Dordrecht

Live stream FC Groningen – FC Dordrecht

Kijk om 18.45 uur via een KNVB Beker live stream FC Groningen – FC Dordrecht

Kijk vanavond online TOTO KNVB Beker voetbal. Open de live stream en kijk om 18.45 uur via een live stream FC Groningen – FC Dordrecht.

Live stream en ESPN KNVB Beker voetbal

Net als dinsdagavond worden er vanavond weer tien bekerduels gespeeld. Twee wedstrijden zijn vanavond live te zien op ESPN. De wedstrijd FC Groningen tegen FC Dordrecht en NEC tegen Fortuna Sittard zullen live worden uitgezonden. De overige wedstrijden zijn rond 23.00 uur in samenvatting te zien via ESPN 1.

Maar ook online zijn er diverse mogelijkheden om het voetbal vanavond live te volgen. Zo kan je handige livestreams vinden via LIVE TV en Livesoccer. De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Dordrecht kan je vanavond ook live volgen via deze radio livestream. Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om de wedstrijden live uit te mogen zenden. We kunnen daarom ook niet garanderen dat de bovenstaande streams ook zullen werken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen