Martijn Kleermaker

Kleermaker in 3-0 in sets te sterk voor Chinees Han

Martijn Kleermaker heeft de tweede ronde bereikt van het PDC WK-darts. Kleermaker won met 3-0 in sets van de Chinees Han.

De Chinees Xicheng Han was vanaf de eerste set totaal geen partij voor de Nederlander. De eerste twee sets wist Kleermaker vrij simpel met twee keer 3-0 in legs te winnen.

In de derde set pakte Han nog wel een leg, maar Kleermaker kon zonder problemen de partij daarna uitgooien. In de tweede ronde treft hij de Engelsman Chris Dobey.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl