KKD live stream VVV-Venlo - Telstar

Live stream VVV-Venlo – Telstar

Volg hier om 21.00 via een live stream VVV-Venlo – Telstar

Volg hier vanavond gratis het KKD (Keuken Kampioen Divisie) voetbal. Open de live stream VVV-Venlo – Telstar.

Nu live: VVV – Telstar

Na het dramatische seizoen van vorig jaar gaat het VVV dit seizoen voor de wind. De ploeg speelt leuk attractief voetbal en staat na zeven speelronden met dertien punten keurig zevende. Wint VVV vanavond van Telstar dan schuift het zelfs naar de vierde plaats. Bij Telstar gaat het met up en downs. De ploeg uit Velsen-Zuid staat zestiende met zeven punten.

Live het voetbal volgen

De wedstrijd is vanavond niet live te zien via sportzender ESPN. De zender zend namelijk alleen Heracles Almelo – Helmond Sport (ESPN 2) en TOP Oss – Willem II (ESPN 3) uit. Wel kan je via deze livestream via L1 Radio naar het wedstrijd verslag luisteren.

Programma vrijdagavond
21.00 uur:

FC Dordrecht – MVV Maastricht
VVV-Venlo – Telstar
Heracles Almelo – Helmond Sport
TOP Oss – Willem II

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord