Live stream VVV – Almere City

KKD live stream VVV-Venlo - Almere City FC

Kijk hier om 20.00 uur via een live stream VVV – Almere City

Vanavond kan je hier live Keuken Kampioen Divisie voetbal kijken. Volg nu via een live stream VVV – Almere City.

VVV – Almere City LIVE

De wedstrijd VVV – Almere City kan je vanavond live kijken via sportzender ESPN. De wedstrijd is namelijk te volgen via ESPN 1. Ook kan je live naar de wedstrijd luisteren. Open hier nu de radio live stream. ESPN zend de wedstrijden uit in een schakelprogramma. De volgende wedstrijden kan je vanavond live online volgen.

AanvangWedstrijdZenderLIVE
20.00 uurFC Dordrecht – Roda JCESPN 1Livestream
20.00 uurNAC Breda – Helmond SportESPN 1Livestream
20.00 uurWillem II – Jong PSVESPN 1Livestream
20.00 uurFC Den Bosch – FC EindhovenESPN 1Livestream
20.00 uurHeracles Almelo – ADO Den HaagESPN 3Livestream
20.00 uurVVV-Venlo – Almere City FCESPN 1Livestream
20.00 uurTOP Oss – Jong FC UtrechtESPN 1Livestream

Keuken Kampioen Divisie bij Sport in Nederland

Sport in Nederland heeft helaas geen rechten om het voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie live uit te zenden. Toch gaan we in dit nieuwe seizoen de competitie wel op de voet volgen. Het belooft met name een spannend seizoen te gaan worden. PEC Zwolle, Willem II, Roda JC, ADO Den Haag, Heracles Almelo, De Graafschap, VVV-Venlo, NAC Breda. Ze zouden allemaal wel eens kampioen kunnen gaan worden.

Elke vrijdagavond kan je op onze website de uitslagen en verslagen vinden van de duels die er gespeeld zijn. Ook kan je op onze eigen Keuken Kampioen Divisie pagina het laatste nieuwe vinden. Het belooft hoe dan ook weer een bijzonder voetbal jaar te gaan worden met de strijd om de periodetitels, het kampioenschap en uiteindelijk aan het einde van het seizoen de play-off. Wij zijn er klaar voor en wensen alle clubs, supporters en sponsoren weer een prachtig KKD voetbal seizoen toe.

Geef een reactie

/