KKD live stream Roda JC - Jong AZ
KKD live stream Roda JC - Jong AZ

Hier kijk je Roda JC – Jong AZ via een livestream vanavond

Volg vanavond hier Roda JC – Jong AZ via een live stream

Hier kijk je Roda JC – Jong AZ via een livestream vanavond. Het Keuken Kampioen Divisie voetbal in Kerkrade begint om 20.00 uur.

Wat kan Roda JC dit seizoen nog? Kansen op deelname aan de play-off zijn er nog altijd, maar dan heeft het wel een hele goede serie nodig met veel punten. Om goed te beginnen zou een overwinning op Jong AZ goed uitkomen. Maar makkelijk zal het niet worden tegen de nummer negen uit de KKD.

Voetbalwedstrijd live op de televisie

ESPN pakt vanavond weer groots uit. Omdat er zes duels worden gespeeld zijn alle wedstrijden via een schakelprogramma te volgen via ESPN 1. Op ESPN 2 zal de wedstrijd tussen Almere City en VVV-Venlo live in zijn geheel worden uitgezonden. Op ESPN 3 kan je kijken naar de wedstrijd tussen De Graafschap en PEC Zwolle.

De wedstrijd kijken via een gratis voetbal livestream
De wedstrijd nu live beluisteren via een radio livestream

Ook online zijn er tal van mogelijkheden om het voetbal vanavond weer live te volgen. Check bovenstaande linkjes voor een livestream of radio livestream en je mist het voetbal vanavond in de Keuken Kampioen Divisie niet. Sport in Nederland zend zelf de wedstrijden niet live uit, maar via deze linkjes kunnen we je wel eenvoudig op weg helpen naar gratis voetbalstream linkjes.