KKD live stream Jong FC Utrecht - Roda JC
KKD live stream Jong FC Utrecht - Roda JC

Kijk via een live stream hier Jong FC Utrecht – Roda JC

Om 20.00 uur via een live stream Jong FC Utrecht – Roda JC kijken

Mis op deze maandagavond het voetbal in de Keuken Kampioen Divisie niet. Kijk via een live stream hier Jong FC Utrecht – Roda JC. Vind meer livestream linkjes verder naar beneden op deze pagina.

Roda JC staat met 34 punten op een elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Om de play-off te halen aan het einde van het seizoen moeten de Limburgers weer terug naar minimaal de negende plaats. Jong FC Utrecht speelt dit seizoen geen rol en staat laatste.

Jong FC Utrecht – Roda JC live via de televisie kijken

Vanavond is de wedstrijd Jong FC Utrecht – Roda JC ook live te zien op de televisie. Om naar de wedstrijd live te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement op ESPN want de wedstrijd is namelijk alleen te volgen via ESPN 1.

In totaal worden er vanavond zes wedstrijden gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Alle wedstrijden zijn live te zien via ESPN 1 waar een schakelprogramma te zien is met flitsen van alle duels. Op ESPN 2 is de wedstrijd ADO Den Haag – Heracles te zien en via ESPN 3 De Graafschap tegen Helmond Sport.

KKD livestreams

Wil je vanavond online gratis voetbal kijken? Dan hebben we een aantal handige linkjes voor je waar je mogelijk online gratis naar het voetbal kijken. Check hier livestream 1 van EUSport.nl of neem een kijk je via deze link op de KKD voetbal livestream tip pagina. Ook kan je handige linkjes vinden via LIVE TV en Hesgoal TV waar ook zo nu en dan wel eens een potje uit de KKD te zien is.

Via een van bovenstaande linkjes zal het moeten lukken om via een livestream naar de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie te kijken. Omdat Sport in Nederland zelf geen KKD voetbal live uitzend kunnen we niet garanderen of deze livestreams ook zullen werken.