1 maart 2024
Kkd Live Stream Fc Eindhoven Ado Den Haag

KKD live stream FC Eindhoven - ADO Den Haag

Kijk om 20.00 uur via een live stream FC Eindhoven – ADO Den Haag

Nu FC Eindhoven – ADO Den Haag kijken via een live stream. Deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie begint maandagvond om 20.00 uur.

FC Eindhoven is aan een hele magere serie bezig. Toch staat het met 45 punten nog keurig op de vijfde plaats en lonkt deelname aan de play-off over twee maanden. ADO wat twaalfde staat met 38 punten moet daar nog heel hard voor werken. Maar als ADO vanavond wint dan is zelfs de vijfde plaats ook weer in het vizier.

Voetbalwedstrijd live op de televisie

ESPN pakt vanavond weer groots uit. Omdat er zes duels worden gespeeld zijn alle wedstrijden via een schakelprogramma te volgen via ESPN 1. Op ESPN 2 zal de wedstrijd tussen Almere City en VVV-Venlo live in zijn geheel worden uitgezonden. Op ESPN 3 kan je kijken naar de wedstrijd tussen De Graafschap en PEC Zwolle.

De wedstrijd kijken via een gratis voetbal livestream
De wedstrijd nu live beluisteren via een radio livestream

Ook online zijn er tal van mogelijkheden om het voetbal vanavond weer live te volgen. Check bovenstaande linkjes voor een livestream of radio livestream en je mist het voetbal vanavond in de Keuken Kampioen Divisie niet. Sport in Nederland zend zelf de wedstrijden niet live uit, maar via deze linkjes kunnen we je wel eenvoudig op weg helpen naar gratis voetbalstream linkjes.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl