KKD live stream Jong Ajax – FC Dordrecht

Jong Ajax – FC Dordrecht kijken via een live stream

Kijk hier vanavond via een livestream Keuken Kampioen Divisie voetbal. Kijk nu hier via de KKD live stream Jong Ajax – FC Dordrecht.

De wedstrijd van vanavond op de Toekomst begint om 20.00 uur. Jong Ajax verloor vorige week de eerste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij ADO Den Haag met 2-0. FC Dordrecht is de competitie begonnen met een 1-1 gelijk spel tegen Jong PSV.

Klik hier en open nu de gratis live stream Jong Ajax – FC Dordrecht
Jong  Ajax – FC Dordrecht via ESPN en een live stream

De wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Dordrecht is vanavond ook live op de televisie te zien. Je dient wel een abonnement te hebben op ESPN om naar de wedstrijd te kunnen kijken. Heb je nog geen abonnement dan zou je bij je provider, zoals KPN of Ziggo kunnen informeren naar de kosten van een abonnement op ESPN.

Is een abonnement je te duur dan zou je eventueel ook KKD voetbal kunnen kijken via een livestream. Bekende websites als Hesgoal, LIVE TV en 365 LIVE zenden vaak voetbal online uit. De directe linkjes van deze sites zijn geprojecteerd op Gratis Sport Kijken. Via deze website waar van je de link in het roze hier bovenaan de pagina kunt vinden kan je met een of twee muisklikken gratis naar de wedstrijd kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.