Meteen naar de inhoud
Home » KKD live stream Excelsior – FC Dordrecht

KKD live stream Excelsior – FC Dordrecht

Kijk via een livestream hier Excelsior – FC Dordrecht

Keuken Kampioen Divisie voetbal kijk je hier via een livestream. Let op kijk nu hier via een gratis KKD live stream Excelsior – FC Dordrecht.

Kijk nu hier Excelsior – FC Dordrecht  KLIK HIER en open de livestream

Ook dit weekend worden de voetbalwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie weer live uitgezonden op ESPN. Vrijdagavond staan er negen wedstrijden in de KKD op het programma en alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Volg vanavond jou favoriete club online via Sport in Nederland.

Excelsior – FC Dordrecht live stream

Alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie in speelronde 6 zijn vanavond te volgen via ESPN op kanaal 1. Daar zal er doormiddel van een schakelprogramma geschakeld naar alle negen wedstrijden van vanavond. Gebeurt er iets op de velden dan zal ESPN schakelen naar de wedstrijd. Kijk of luister vanavond dus hier via een KKD live stream Excelsior – FC Dordrecht.

ESPN zend vanavond twee wedstrijden live uit. Zo is de wedstrijd tussen De Graafschap en FC Volendam live in zijn geheel te zien op ESPN 2 en de wedstrijd Roda JC – NAC Breda op ESPN 3. De overige wedstrijden zoals hier boven vermeld zijn op kanaal 1 te volgen. Op Gratis Sport Kijken vind je nog een aantal directe linkjes om ook online alle negen KKD wedstrijden te volgen via een live stream.

Meer streams

Het komende weekend is er natuurlijk nog veel meer topsport wat je online kunt gaan kijken. Via een sportstream24 zit jij dit weekend goed genageld wat betreft de sporten die ook via een live stream online te zien zijn.

Zo kan je dit weekend ook kijken naar alle duels in de Eredivisie met onder meer AZ – PSV en PEC Zwolle – Ajax. Ook het EK Wielrennen in Trentino is online te zien via een gratis live stream. En dat geld ook voor de Formule 1 Grand Prix van Italië die ook online te zien is via een live stream. Je hoeft dit weekend dus absoluut geen sport te missen via de bovenstaande livestreams.

Geef een antwoord