KKD live stream De Graafschap – Roda JC

KKD live stream De Graafschap – Roda JC

Gratis naar de Keuken Kampioen Divisie kijken via een live stream. Om 16.30 uur kijk je hier via de KKD live stream De Graafschap – Roda JC.

Live stream De Graafschap – Roda JC 1 

Live stream De Graafschap – Roda JC 2

Live stream De Graafschap – Roda JC 3

Live stream De Graafschap – Roda JC 4

Live stream De Graafschap – Roda JC 5

Op 15 mei speelden beide clubs voor het laatste tegen elkaar in de play-off. Roda JC knikkerde toen De Graafschap met 2-3 in de eigen Vijverberg uit het toernooi. Die wedstrijd zullen ze in Doetinchem absoluut nog niet zijn vergeten. De Graafschap speelde vorig jaar een prima seizoen, maar zag in een week tijd alle hoop op promotie naar de Eredivisie vervliegen.

De Graafschap – Roda JC op tv en live stream

De wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC is vanmiddag ook live te zien via sportzender ESPN. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.00 uur. Mocht je nou geen abonnement nog hebben op ESPN neem dan contact op met je provider om navraag te doen wat een abonnement kost. Wil je de wedstrijd kijken via een live stream, klik dan op bovenstaande link en kijk De Graafschap – Roda JC online.

Sport in Nederland zend de wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC zelf niet live uit. Op onze website vind je wel handige linkjes naar andere websites die het voetbal wel online gratis uitzenden. Websites als Hesgoal, LIVE TV en 365LIVE zenden vaak online voetbal uit. Niet alleen de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, maar ook wedstrijden uit de Eredivisie en andere buitenlandse topcompetities.

Meer sport streams

Het is mogelijk om online nog meer topsport te kijken. Dit weekend kan je ook online naar de Moto GP van Stiermarken kijken en de Olympische Spelen in Tokio. Check ook eens de website van Gratis Sport Kijken want hier kan je vanavond om 20.00 uur gratis kijken naar de wedstrijd tussen Ajax – PSV om de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.