Kimberley Bos

Bos ziet Duitse Neise winnen

Skeletonster Kimberley Bos is het nieuwe seizoen begonnen met een vijfde plek bij wereldbekerwedstrijden in Canada.

De overwinning op de lastige Whistler-ijsbaan, die tijdens de Olympische Spelen van 2010 werd gebruikt, ging naar Hannah Neise.

Bos stond na haar eerste run met een tijd van 53,83 nog vierde. In haar tweede run startte ze exact even snel als in haar eerste run, maar verloor ze in het middenstuk wat tijd. Ze legde de run af in een tijd van 53,96 en daarmee werd ze vijfde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.