Kiki Bertens

Bertens vind een nieuwe uitdaging in het tennis

Kiki Bertens keert na een jaar van afwezigheid weer terug. Niet als tennisster maar als assistent bondscoach bij het nationale vrouwenteam.

De 30 jaar oude Bertens gaat ook meetrainen, speelsters op locatie bezoeken en een aantal weken per jaar met tennissters mee naar toernooien. Daarnaast word ze assistent bondscoach tijdens de Billie Jean King Cup van Elise Tamaela.

„Na het beëindigen van mijn topsportcarrière heb ik natuurlijk eerst genoten van de geboorte van onze zoon Mats. Nu begint het weer te kriebelen en zoek ik een uitdaging in de tenniswereld. Elise vroeg me mee als assistent-coach van het Billie Jean King Cupteam in de wedstrijd tegen Frankrijk. Die rol beviel mij goed en ik wil dit graag uitbreiden”, aldus Bertens.

„Ik neem mijn ervaringen uit de tour mee en kijk er naar uit de talentvolle jonge meiden te begeleiden en trainen in Amstelveen. Zo kan ik mijn kennis en ervaringen meegeven en met de meiden werken aan hun droom om de top te behalen.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.