2 maart 2024
Kijk Zondag Om 12.15 Uur Hier Live Feyenoord Psv

Kijk zondag om 12.15 uur hier live Feyenoord - PSV

Eredivisie live stream Feyenoord – PSV

Zondagmiddag om 12.15 uur kan je hier via een eredivisie live stream naar de kraker tussen Feyenoord – PSV kijken. KLIK HIER voor een voetbalstream!

PSV won de eerste 13 wedstrijden van dit seizoen en gaat met 39 punten aan de leiding in de eredivisie. Feyenoord won 10 wedstrijden speelde er 2 gelijk en verloor 1 keer op bezoek bij FC Twente. De landskampioen van vorig seizoen staat met 32 punten tweede. Als Feyenoord in het spoor van PSV wil blijven dan moet het deze eredivisie topper zondagmiddag in de kuip winnen.

Vertrouwen bij PSV

Bij PSV zal het vertrouwen groot zijn. De Eindhovenaren wisten zich deze week te kwalificeren voor de achtste finale van de UEFA Champions League. Dat lukte Feyenoord niet. Dat stukje extra vertrouwen neemt PSV mee naar Rotterdam.

Feyenoord zal hoe dan ook gaan proberen om de punten in de eigen kuip te houden. Met de steun van de fanatieke aanhang kan de dertiende man wel eens een hele belangrijke rol gaan spelen. Om de eredivisie spannend te houden in de strijd om het kampioenschap is Feyenoord er wel toe verplicht om deze wedstrijd tegen PSV te gaan winnen.

Feyenoord – PSV kijken

De wedstrijd tussen Feyenoord – PSV is natuurlijk zondagmiddag ook live te zien via sportzender ESPN. De wedstrijd zal live worden uitgezonden op ESPN 1. Deze zender is voor iedereen in het basispakket beschikbaar. De voorbeschouwing op de wedstrijd via ESPN extra begint om 11.45 uur.

Ook online zijn er wel diverse mogelijkheden om gratis naar de wedstrijd te kunnen kijken. Maar omdat de wedstrijd op het open net van ESPN te zien is hoef je dus niet op zoek naar een gratis eredivisie livestream. De wedstrijd kijk je lekker vanuit je luie stoel via ESPN 1.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl