1 maart 2024
Kijk Vitesse Feyenoord Om 14.30 Uur Via Een Livestream

Kijk Vitesse - Feyenoord om 14.30 uur via een livestream

Gratis Vitesse – Feyenoord kijken via een livestream

De eredivisie wedstrijd Vitesse – Feyenoord kan je zondagmiddag via een livestream hier gratis om 14.30 uur kijken.

FC Vitesse - Feyenoord kan je nu kijken via livestream 1 of via livestream 2.

Vitesse staat voorlaatste in de eredivisie en krijgt in Arnhem de nummer twee Feyenoord op bezoek. De Rotterdammers hebben koploper PSV uit het oog verloren en nemen dit seizoen genoegen met een tweede plaats wat recht geeft op directe Champions League voetbal. Wel hijgen FC Twente en AZ in de nek en komt Ajax steeds wat dichterbij.

Vitesse heeft maar een doel en dat is rechtstreekse degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie te gaan ontlopen. In de tweede helft van dit eredivisie seizoen zullen de Arnhemmers flink de mouwen moeten gaan opstroken om die zware klus te klaren. Voor beide ploegen zijn dus zondagmiddag de belangen groot.

Nu live voetbal kijken

Deze wedstrijd FC Vitesse - Feyenoord kan je nu kijken via livestream 1 of via livestream 2. De wedstrijd zal ook live worden uitgezonden op de televisie via ESPN 3. Om naar deze zender te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement.

Zonder abonnement kan je via de betreffende livestream linkjes gratis naar de wedstrijd Vitesse – Feyenoord kijken. Omdat Sport in Nederland zelf de wedstrijd niet live uitzend vind je via ons alleen maar directe linkjes naar websites die wel online de wedstrijd livestreamen.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl