Kijk via een livestream Formule 1 in 2022 gratis

Formule 1 2022 live te zien via ViaPlay

In 2022 verandert er nogal wat in de Formule 1 wereld. Maar alle races in het seizoen 2022 zijn natuurlijk ook hier weer gratis te volgen via een livestream.

Met Max Verstappen die het seizoen zal gaan starten als wereldkampioen zal het een heel ander seizoen gaan worden. Alle ogen zullen gericht zijn op de 24-jarige Limburger. Denk jij dat Verstappen ook in 2022 de wereldtitel pakt dan kan je een gokje wagen. Dit kun je gaan doen door je nu te registreren op BetCity.

Formule 1 live kijken

Al jaren zijn we gewend om de races in de Formule 1 te kijken via Ziggo Sport. Maar dat zal in 2022 niet meer het geval zijn. Ziggo Sport is de rechten namelijk kwijtgeraakt aan ViaPlay. Vanaf 1 maart hebben zij de rechten om de races in de koningsklasse live uit te gaan zenden. Een zender pakket op ViaPlay is vanaf maart verkrijgbaar via de providers van onder meer Ziggo Sport en KPN.

ViaPlay gaat het racen overigens ook op een hele andere manier uitzenden dan we gewend waren bij Ziggo Sport. Olav Mol en Jack Plooy verdwijnen van de buis en zullen worden vervangen door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Het nieuws dat Mol en Plooy van de buis verdwijnen viel niet goed bij veel Formule 1 volgers, maar zoals Mol altijd zegt: “Het is zoals het is”, zullen we het er ook mee moeten doen.

Maar er verandert nog veel meer in de presentatie want ook Rob Kamphues en Robert Doornbos zullen van het Formule 1 toneel verdwijnen. Amber Brantsen die we nog wel kennen van het NOS journaal zal de presentatie in de studio op zich gaan nemen. Hierbij zullen met regelmaat oud coureurs als Guido van der Garde en Tom Coronel aansluiten om alles te analyseren.

Online Formule 1 kijken en luiseren

De veranderingen zijn dus ontzettend groot en daar zullen we het als kijker van Formule 1 mee moeten doen. De races zijn overigens net als in voorgaande jaren ook wel weer ergens online te zien via een livestream. Bekende websites als Hesgoal en LIVE TV staan er om bekend handige streams op hun website te hebben waardoor je ook nog eens online gratis Formule 1 te kijken.

Wat je als fan ook nog kunt doen als je geen abonnement wilt afsluiten op ViaPlay en het oude bij het oude wilt laten dan kan je ook elk raceweekend naar het race commentaar luisteren via de radio. Want Olav Mol en Jack Plooy zullen verslag blijven doen van de Formule 1 via Grand Prix Radio. Dus hou je van het oude? Dan is ook dat nog een uitgelezen mogelijkheid om vertrouwd online naar de Formule 1 te kijken en te luisteren.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een reactie

/