Kijk via een livestream Formule 1 in 2022 gratis

Formule 1

Formule 1

Formule 1 2022 live te zien via ViaPlay

In 2022 verandert er nogal wat in de Formule 1 wereld. Maar alle races in het seizoen 2022 zijn natuurlijk ook hier weer gratis te volgen via een livestream.

Met Max Verstappen die het seizoen zal gaan starten als wereldkampioen zal het een heel ander seizoen gaan worden. Alle ogen zullen gericht zijn op de 24-jarige Limburger. Denk jij dat Verstappen ook in 2022 de wereldtitel pakt dan kan je een gokje wagen. Dit kun je gaan doen door je nu te registreren op BetCity.

Formule 1 live kijken

Al jaren zijn we gewend om de races in de Formule 1 te kijken via Ziggo Sport. Maar dat zal in 2022 niet meer het geval zijn. Ziggo Sport is de rechten namelijk kwijtgeraakt aan ViaPlay. Vanaf 1 maart hebben zij de rechten om de races in de koningsklasse live uit te gaan zenden. Een zender pakket op ViaPlay is vanaf maart verkrijgbaar via de providers van onder meer Ziggo Sport en KPN.

ViaPlay gaat het racen overigens ook op een hele andere manier uitzenden dan we gewend waren bij Ziggo Sport. Olav Mol en Jack Plooy verdwijnen van de buis en zullen worden vervangen door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Het nieuws dat Mol en Plooy van de buis verdwijnen viel niet goed bij veel Formule 1 volgers, maar zoals Mol altijd zegt: “Het is zoals het is”, zullen we het er ook mee moeten doen.

Maar er verandert nog veel meer in de presentatie want ook Rob Kamphues en Robert Doornbos zullen van het Formule 1 toneel verdwijnen. Amber Brantsen die we nog wel kennen van het NOS journaal zal de presentatie in de studio op zich gaan nemen. Hierbij zullen met regelmaat oud coureurs als Guido van der Garde en Tom Coronel aansluiten om alles te analyseren.

Online Formule 1 kijken en luiseren

De veranderingen zijn dus ontzettend groot en daar zullen we het als kijker van Formule 1 mee moeten doen. De races zijn overigens net als in voorgaande jaren ook wel weer ergens online te zien via een livestream. Bekende websites als Hesgoal en LIVE TV staan er om bekend handige streams op hun website te hebben waardoor je ook nog eens online gratis Formule 1 te kijken.

Wat je als fan ook nog kunt doen als je geen abonnement wilt afsluiten op ViaPlay en het oude bij het oude wilt laten dan kan je ook elk raceweekend naar het race commentaar luisteren via de radio. Want Olav Mol en Jack Plooy zullen verslag blijven doen van de Formule 1 via Grand Prix Radio. Dus hou je van het oude? Dan is ook dat nog een uitgelezen mogelijkheid om vertrouwd online naar de Formule 1 te kijken en te luisteren.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: