Kijk via een live stream Van de Zandschulp - Ivashka

Van de Zandschulp – Ivashka Australian Open Tennis live stream

Om 01.00 uur begint voor Botic van de Zandschulp de Australian Open. Kijk de partij tegen Ilya Ivashka via een gratis live stream.

Bij deze editie van de Australian Open van 2023 doen er in het mannentoernooi twee Nederlanders mee. Naast van de Zandschulp heeft ook Tallon Griekspoor op basis van zijn ranking zich weten te plaatsen. Bij het vrouwentoernooi doet maar één Nederlandse mee. Alleen Arianne Hartono wist zich te kwalificeren.

Van de Zandschulp – Ivashka om 01.00 uur tegen elkaar

Van de Zandschulp begint rond de klok van 01.00 uur tegen de Wit-Rus Ilya Ivashka. De Veenendaler is met zijn 34ste plaats op de ranking de grote favoriet om de partij te gaan winnen, maar Ivashka zal het zeker weten niet cadeau gaan geven. Hij is de nummer 72 van de ATP wereldranking.

Tallon Griekspoor komt dinsdag pas in actie. Hij speelt tegen de Rus Pavel Kotov waar hij de vorige twee ontmoetingen tegen verloor. Mocht Griekspoor winnen en Van de Zandschulp ook dan spelen beide Nederlanders in de tweede ronde tegen elkaar.

Arianne Hartono speelt ook dinsdag. Zij treft dan de Amerikaanse Shelby Rogers.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.