Kijk via een live stream RB Salzburg – Ajax

Kijk om 18.30 uur hier gratis RB Salzburg – Ajax

Vanavond kan je ook via een gratis voetbal live stream naar de oefenwedstrijd RB Salzburg – Ajax kijken. Open de stream en kijk om 18.30 uur live.

Over ruim twee en half week begint de eredivisie. Ajax zit zo langzamerhand in de laatste fase van de voorbereiding. Op het trainingskamp in Oostenrijk is vanavond RB Salzburg de tegenstander en zaterdag aanstaande oefent de ploeg van trainer Alfred Schreuder om 15.00 uur tegen het Duitse Eintracht Frankfurt.

Live stream RB Salzburg – Ajax

De oefenwedstrijd tussen RB Salzburg en Ajax is vanavond overigens ook live te zien op de televisie. Ziggo Sport zend de wedstrijd namelijk uit. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur en de wedstrijd om 18.30 uur. Mocht je geen abonnement hebben op Ziggo Sport dan kan je ook online naar de wedstrijd kijken via een gratis live stream.

De wedstrijd zal namelijk ook gratis te zien zijn via de website van LIVE TV en wellicht is er ook een live stream te vinden via Hesgoal. Omdat Sport in Nederland het duel zelf niet live zal uitzenden kunnen we niet garanderen dat de streams ook zullen werken.

Meer gratis voetbal streams

Op het internet zijn nog tal van websites te vinden waar je zo nu en dan een potje voetbal kan kijken via een gratis voetbal stream. Ook zijn de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie met regelmaat te zien via VECDN en Livesoccertv en ook via Hesgoal TV waar je een overzicht kan vinden van wedstrijden die op dat moment gratis online worden uitgezonden.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Want er is meer dan alleen maar de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Ook via onderstaand overzicht vind je nog een aantal goed werkende websites waarop je voetbal uit Nederland maar ook uit de Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 en de Bundesliga live en gratis kunt kijken via je mobiele telefoon, tablet of laptop.

Kijk nu voetbal ook online via:

Mycujoo livestream
StreamfootballTV livestream

Sky Sports livestream
Firstrowsports livestream
Stream to Watch livestream

Sportrar livestream

Het is vervolgens aan jou welke je kiest en welke het best aansluit bij jouw specifieke voetbal- en sportwensen. Alvast heel erg veel kijkplezier toegewenst.

Geef een reactie

/