Donderdagavond kan Feyenoord voor het eerst sinds 20 jaar een Europa Cup finale bereiken. Kijk via een live stream Marseille – Feyenoord gratis.

Vorige week won de ploeg van Arne Slot in de eigen Kuip met 3-2 van de Fransen. In het Velodrome van Marseille zal Feyenoord een hele lastige avond gaan krijgen, maar omdat de Fransen moeten komen liggen er in de counter kansen voor de Rotterdammers.

Toch heeft Slot er voor gekozen om niet de bus te gaan parkeren om de Fransen te laten komen. “Het zal geen bewuste keuze zijn dat we met al onze spelers in de eigen zestien gaan staan”, aldus Slot woensdag op zijn persconferentie in Marseille. “Maar het kan wel met de kwaliteiten van de tegenstander of de fase in de wedstrijd te maken hebben. We hebben dit seizoen al vaak genoeg laten zien dat we kunnen voorkomen dat de tegenstander kansen krijgt.”

Marseille – Feyenoord live stream via LIVE TV

Sport in Nederland heeft niet de rechten om de wedstrijd live uit te kunnen zenden. Toch is het wel mogelijk om via deze link van LIVE TV mogelijk om online naar de wedstrijd te kijken. De streams van deze website werken over het algemeen altijd goed en bovendien ze zijn ook nog een keer gratis.

Wij wensen je veel plezier toe met het gratis kijken naar Marseille – Feyenoord.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: