Hoe kijk ik via een live stream Manchester City – Real Madrid. Kijk nu hier live naar deze wedstrijd in de halve finale van de Champions League.

Lees ook: Programma Europese voetbalcompetities deze week

Sport in Nederland zend deze kraker in de halve finale niet live uit, maar er zijn wel weer diverse websites die het duel online gratis uitzenden. Check deze link van LIVE TV en kijk om 21.00 uur gratis naar Manchester City – Real Madrid.

Interessante ontmoeting

Het belooft vanavond een hele interessante ontmoeting te gaan worden tussen deze twee grootmachten. In de kwartfinale overleefde Manchester City een stormloop van Atletico Madrid en wist Real Madrid pas na verlenging af te rekenen met titelverdediger Chelsea.

Vanavond spelen beide ploegen in Manchester tegen elkaar en de return zal volgende week woensdagavond in Madrid zijn. Woensdagavond komt er nog een Engelse en Spaanse club in actie. Dan speelt Liverpool op Anfield Road de wedstrijd tegen Villarreal wat vorig seizoen nog de Europa League won.

Meer live streams

Op het internet kan je meer websites vinden die gratis Champions League voetbal uitzenden. Maar vanavond kan je het ook heel erg simpel houden omdat de wedstrijd ook gewoon live te zien zal zijn op de televisie. Je kan de wedstrijd namelijk ook kijken via RTL 7 (voorbeschouwing vanaf 20.00 uur) en via Ziggo Sport.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: