Kijk via een live stream Feyenoord - AS Roma
Kijk via een live stream Feyenoord - AS Roma

Kijk via een live stream Feyenoord – AS Roma

Vanavond kan je ook online naar de Conference League finale kijken. Kijken nu hier via een live stream Feyenoord – AS Roma.

Het gaat vanavond voor de Feyenoord en voetbalsupporter een hele spannende avond worden. Sinds 2002 (Feyenoord) wist een Nederlandse club geen enkel Europees toernooi meer te winnen. In Tirana krijgt Feyenoord de kans om 20 jaar na dato opnieuw met een Europese Cup in handen te staan.

Toch zal het voor de ploeg van Arne Slot geen makkie gaan worden tegen het sterke AS Roma. De Romeinen wonnen in de achtste finale overigens met vrij veel moeite van Vitesse dus wellicht biedt dat hoop voor Feyenoord. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Check nu hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Feyenoord – AS Roma

Feyenoord – AS Roma kijken via een live stream

Feyenoord – AS Roma kan je vanavond overigens ook kijken via deze live stream van LIVE TV. Ook via de televisie kan je overigens live naar de wedstrijd kijken. Deze Conference League finale tussen Feyenoord en AS Roma is namelijk live te zien via Veronica. De voorbeschouwing bij Veronica begint om 19.30 uur.

Ook sportzender ESPN zend de wedstrijd live uit. De zender begint met de voorbeschouwing om 19.00 uur. Tot slot nog een laatste tip: Aan het werk of onderweg? Luister hier via deze livestream van RTV Rijnmond Radio naar het wedstrijdverslag van de UEFA Conference League finale AS Roma – Feyenoord.

Namens de redactie van Sport in Nederland wensen wij alle Feyenoord en voetbalfans vanavond een prachtige en spannende voetbalavond toe!

Geef een antwoord