juni 30, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Kijk via deze zender en Nations League live stream Nederland – Polen

2 min read
Kijk via deze zender en Nations League live stream Nederland - Polen

Kijk via deze zender en Nations League live stream Nederland - Polen

Nederland – Polen volg je live via NPO 1 en NPO radio 1

Vanavond is er weer live voetbal op de televisie. De volgende zender zend de Nations League Nederland – Polen uit via een live stream. Lees nu via voetbalwedden een uitgebreide voorbeschouwing op dit voetbalduel.

Polen heeft wat goed te maken

Het Nederlands elftal gaat in deze poule met 6 punten uit twee wedstrijden aan de leiding. De Belgen en de Polen volgen met drie punten en Wales staat met 0 punten op de laatste plaats. Polen verloor woensdag in Brussel met 6-1 van België en zal vanavond in de Johan Cruijff Arena wat recht willen gaan zetten.

Bondscoach Louis van Gaal zal vanavond vermoedelijk weer zijn sterkste ploeg in het veld gaan brengen. Stefan de Vrij zal vermoedelijk achterin Vigil van Dijk gaan vervangen waardoor de opstelling er vermoedelijk als volgt uit zal komen te zien.

Cillessen; Timber, De Vrij, Aké; Dumfries, Blind. F. de Jong, Klaassen; Berghuis, Depay en Bergwijn.

Nederland – Polen live op televisie en via een live stream

De wedstrijd tussen Nederland en Polen is vanavond live te zien via de NOS. De wedstrijd zal live worden uitgezonden via NPO 1. De voorbeschouwing vanuit de Johan Cruijff Arena begint om 20.23 uur. De aftrap is om 20.45 uur.

De wedstrijd is ook online te zien via NPO Start en via TV Gids LIVE. Ook heb je de mogelijkheid nog om via NPO radio 1 de wedstrijd live te volgen. Klik op één van deze drie streams en volg Nederland – Polen vanavond online.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.