Ajax - Rangers 4-0

Kijk terug: Ajax – Rangers 4-0

Ajax – Rangers 4-0

Ajax won woensdagavond in de Champions League met 4-0 van Rangers. Kijk de samenvatting van de wedstrijd terug via onderstaande link

DIT IS PAS GENIETEN! ūüėć‚ú® | Ajax vs Rangers | Champions League 2022/23 | Samenvatting – YouTube

De start van Ajax van dit Europees avontuur is dus net als in het voorgaande seizoen uitstekend te noemen. Toen won Ajax de uitwedstrijd tegen Sporting CP met maar liefst 5-1.

Volgende week reist de ploeg van trainer Alfred Schreuder af naar Liverpool. De Engelse grootmacht verloor met 4-1 van het Italiaanse Napoli en zal dus op revanche gaan azen.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord