Meteen naar de inhoud
Home » Kijk nu via deze live stream naar de Tour de France 2022

Kijk nu via deze live stream naar de Tour de France 2022

Hier kijk je de Tour de France gratis via een live stream

Volg via de volgende zenders de komende drie weken de Tour de France. Kijk nu via deze live stream naar de Tour de France 2022. Benieuwd naar het etappeschema? klik hier en bekijk hem online.

10 Nederlandse deelnemers

Het beloven drie fantastische weken te gaan worden. In totaal doen er tien Nederlanders mee aan de Ronde van Frankrijk. Dat zijn er minder dan het gemiddelde, maar stuk voor stuk zijn het wel renners die etappes kunnen winnen.

De Nederlandse afvaardiging bestaat dit jaar uit Mathieu van der Poel, Dylan Groenewegen, Fabio Jakobsen, Bauke Mollema, Danny van Poppel, Dylan van Baarle, Taco van der Hoorn, Steven Kruijswijk, Nils Eekhoff en Martijn Tusveld.

Tour de France live

De Tour de France kan je op allerlei manieren de komende weken volgen. Op de televisie, via het internet en de radio hoef je niks van dit wielerspektakel te missen. In onderstaand overzicht vind je handige linkjes om nu direct de etappe van vandaag te volgen.

Kijk de etappe van vandaag live via: NPO 1, NPO Start, NOS.nl, Eurosportplayer of Sporza.

Luister live via de Radio naar de Tour via: NPO Radio 1 Radio Tour de France.

Online kan je het laatste Tour nieuws vinden via: In de Leiderstrui en Wielerflits.

Nog meer Tour? Jazeker nu ook live te volgen via de liveticker van de organisatie.

Natuurlijk kun je de Tour de France ook gewoon volgen via onze website want Sport in Nederland zal tijdens de etappes met het laatste Tour nieuws gaan komen. Als je veel hebt aan bovenstaande linkjes dan zouden we het fijn vinden als je het ook met je mede wielerfans deelt via je eigen social media kanalen.

Geef een antwoord