Kijk hier via een live stream Real Madrid - FC Barcelona
Kijk hier via een live stream Real Madrid - FC Barcelona

Kijk hier via een live stream Real Madrid – FC Barcelona

Kijk via een live stream om 16.15 uur Real Madrid – FC Barcelona

Vanmiddag kan je hier gratis om 16.15 uur naar El Clásico kijken. Kijk hier via een live stream Real Madrid – FC Barcelona.

Na acht wedstrijden in La Liga waarin FC Barcelona met 22 punten de leiding heeft wacht vanmiddag de kraker tegen Real Madrid. De Madrilenen hebben ook 22 punten, maar het doelsaldo van Barcelona is net even wat beter.

Vanmiddag kan je via Ziggo Sport live kijken naar deze El Clásico, maar ook online zijn er diverse mogelijkheden om gratis naar de wedstrijd te kunnen kijken. Zo kan je via Livesoccer en Stream 2 Watch een gratis voetbal live stream vinden. Ook via de bovenstaande link op deze pagina kan je gratis La Liga voetbal kijken.

Sport in Nederland heeft niet de rechten om de kraker is Spanje live uit te zenden. Wil je deze editie van Real Madrid tegen FC Barcelona kijken dan is het hopen dat de streamlinkjes op onze website naar de betreffende sites ook werken. Wij kunnen dus niet garanderen dat de streams het zullen doen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.