Kijk hier via een live stream PSV – FC Eindhoven

Kijk om 20.00 uur hier gratis PSV – FC Eindhoven

Vanavond om 20.00 uur kan je hier ook online via een gratis voetbal live stream naar de oefenwedstrijd PSV – FC Eindhoven kijken.

De belangrijkste wedstrijden van het seizoen komen er aan voor PSV. De Eindhovenaren oefenen vanavond tegen buurman FC Eindhoven en komend weekend zal er nog geoefend gaan worden tegen het Spaanse Betis Sevilla. Daarna wacht op 30 juli Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en komen de Champions League ontmoetingen met AS Monaco en de start van het eredivisie seizoen er aan.

Live stream PSV – FC Eindhoven

Het oefenduel tussen PSV en FC Eindhoven zal dinsdagavond live worden uitgezonden worden via ESPN. De wedstrijd zal ook gratis te zien zijn via de website van LIVE TV en wellicht is er ook een live stream te vinden via Hesgoal. Omdat Sport in Nederland het duel zelf niet live zal uitzenden kunnen we niet garanderen dat de streams ook zullen werken.

Meer gratis voetbal streams

Op het internet zijn nog tal van websites te vinden waar je zo nu en dan een potje voetbal kan kijken via een gratis voetbal stream. Ook zijn de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie met regelmaat te zien via VECDN en Livesoccertv en ook via Hesgoal TV waar je een overzicht kan vinden van wedstrijden die op dat moment gratis online worden uitgezonden.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Want er is meer dan alleen maar de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Ook via onderstaand overzicht vind je nog een aantal goed werkende websites waarop je voetbal uit Nederland maar ook uit de Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 en de Bundesliga live en gratis kunt kijken via je mobiele telefoon, tablet of laptop.

Kijk nu voetbal ook online via:

Mycujoo livestream
StreamfootballTV livestream

Sky Sports livestream
Firstrowsports livestream
Stream to Watch livestream

Sportrar livestream

Het is vervolgens aan jou welke je kiest en welke het best aansluit bij jouw specifieke voetbal- en sportwensen. Alvast heel erg veel kijkplezier toegewenst.

Geef een reactie

/