Kijk hier via een live stream nu FC Groningen - PSV

Kijk nu hier via een live stream FC Groningen – PSV

Kijk hier via een live stream nu FC Groningen – PSV. De aftrap in de Euroborg is zondagmiddag om 14.30 uur. Kijk hier live eredivisie voetbal

Nu live: Voetbal livestreams gratis (sportinnederland.com)

[wp_bannerize group=”Mobiel 300×250 2022″ categories=”274,1234,49,282,84,194,34,587,922″]

Vanmiddag kan het wel eens een hele interessante eredivisie voetbal middag gaan worden voor PSV. De Eindhovenaren spelen in de Euroborg de lastige wedstrijd tegen FC Groningen, maar Ajax speelt in de Galgenwaard tegen FC Utrecht. Volgende week staat de topper PSV – Ajax op het programma dus beide ploegen zullen vanmiddag aan de bak moeten om een goede start te maken in 2022. Het belooft dus een hele spannende wedstrijd te gaan worden.

Alle wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn live te zien via sportzender ESPN. Via Ziggo Sport en KPN kan je gratis al het voetbal kijken via ESPN 1. Voor de overige zenders heb je een abonnement nodig om naar de wedstrijden te kijken. Neem contact op met je provider als je een abonnement wilt afsluiten.

Live stream FC Groningen – PSV

De wedstrijd tussen FC Groningen – PSV is vanavond live te zien via ESPN 2. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 14.15 uur. Ook online zijn er mogelijkheden om dit Eredivisie duel te volgen. Zo is het namelijk mogelijk om naar het wedstrijd verslag te luisteren via NPO Radio 1 en natuurlijk via de regionale omroep.

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze wedstrijd live uit te zenden. Op onze website vind je dus ook geen beelden. Wel is het mogelijk om via bovenstaande (oranje link) naar een pagina te gaan met meer livestream mogelijkheden. Hier kan je linkjes naar LIVE TV en Hesgoal vinden waar zo nu en dan wel eens een potje voetbal live te zien is.

De streams van deze websites zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en ook nog een keer gratis. Maar wij adviseren je wel als je echt naar FC Groningen – PSV wilt kijken gewoon een abonnement te nemen op ESPN. Je spekt daarmee ook nog een keer de clubkas van jou favoriete club.

Tips gratis Eredivisie voetbal kijken (sportinnederland.com)

Voetbal op de televisie en de radio

Alle wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn elk weekend via diverse media te volgen. De Eredivisie duels die live worden uitgezonden zijn alleen maar te zien via ESPN. De samenvattingen van de wedstrijden zijn te zien via de NOS. Zij zenden op zaterdagavond en zondagavond alle wedstrijden in samenvatting uit. Online kan je de wedstrijden beluisteren via NPO Radio 1.

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn ook alleen maar te zien via ESPN. Maar ook een treetje lager zijn de wedstrijden vaak ook wel online te beluisteren via de radio. Om een wedstrijd mee te pikken van je favoriete club kan je afstemmen op de lokale of regionale omroep. In onderstaand overzicht vind je tips via welke omroepen je Keuken Kampioen Divisie voetbal kunt volgen.

Tips gratis KKD voetbal kijken (sportinnederland.com)

ESPN prijzen per provider

ProviderESPN (1)ESPN Compleet
CaiwayVanaf € 5 per maand (hangt af van internetpakket)
Delta€ 11,- per maand
KPNGratis bij elk TV-pakket€ 12,99 per maand
Budget Alles-in-1Gratis bij elk TV-pakket€ 12,99 per maand
OnlineGratis bij elk TV-pakket
SolconGratis bij elk TV-pakket€ 12,99 per maand
T-MobileGratis bij elk TV-pakket€ 10,- per maand
YoufoneGratis bij elk TV-pakket€ 5,- per maand
ZiggoGratis bij elk TV-pakket€ 17,95 per maand

 

Alle prijzen voor een abonnement van ESPN zijn onder voorbehoud. Neem contact op met je provider, en sluit via hun een abonnement af om alle wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie te kunnen kijken via je eigen televisie.

Geef een reactie