Kijk hier vandaag gratis Giro d’Italia via een live stream

Giro d’Italia kijk je hier gratis via een live stream

Vandaag staat de koninginnenrit in de Ronde van Italië op het programma. Kijk hier vandaag gratis Giro d’Italia via een live stream vanaf 10.45 uur.

Het gaat vandaag echt een fantastische etappe worden want het peloton gaat de Dolomieten in. De etappe is met 212 kilometer niet alleen lang maar ook loodzwaar want er wachten vier zware beklimmingen. Ook gaat het vandaag nog eens flink regenen en is het op de toppen van de colls behoorlijk koud. Genoeg ingrediënten om vanaf 10.45 uur live online naar de zestiende etappe in de Giro d’Italia te kijken die van Sacile naar Cortina D’Ampezzo gaat.

Giro d’Italia op tv en live stream

De zestiende etappe is de Koninginnenrit in deze 104e editie van de Giro d’italia en natuurlijk word de hele etappe live uitgezonden via Eurosport. De uitzending begint om 10.45 uur en na verwachting komt de eerste renner tussen 16.50 uur en 17.15 uur aan in Cortina D’Ampezzo. Heb je geen beschikking over Eurosport of de Eurosport Player dan kan je vandaag de zestiende etappe ook online kijken via een gratis wieler livestream.

Kijk hier vandaag gratis Giro d'Italia via een live stream
Kijk hier vandaag gratis Giro d’Italia via een live stream

KLIK HIER Gratis Giro d’Italia live stream KLIK HIER

Meer gratis Giro d’Italia live streams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Zestiende etappe

De zestiende etappe kan vandaag wel eens voor een hoop vuurwerk gaan zorgen. Wie vandaag een slechte dag heeft zal enorm veel tijd gaan verliezen. Niet alleen de lengte maar ook de omstandigheden kunnen vandaag renners wel eens parten gaan spelen. Op de toppen van de Passo  Fedaia, de Passo Pordoi en de Passo Giau was het vanmorgen slechts 3 graden en viel er natte sneeuw. Wij wensen u veel plezier toe met het kijken via een gratis live stream naar etappe 16 in de Giro d’Italia van Sacile naar Cortina d’Ampezzo.

Etappe 16 Sacile - Cortina DAmpezzo Giro d'Italia 2021
Etappe 16 Sacile – Cortina DAmpezzo Giro d’Italia 2021

 

Geef een reactie

/