juni 30, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Kijk hier vanavond live naar de Nations League wedstrijd Nederland – Wales

2 min read
Kijk hier vanavond live naar de Nations League wedstrijd Nederland - Wales

Kijk hier vanavond live naar de Nations League wedstrijd Nederland - Wales

Nederland – Wales live te zien via de NOS op NPO 3

Vanavond is er weer live voetbal op de televisie. Kijk hier vanavond live naar de Nations League wedstrijd Nederland – Wales. Lees nu hier meer over de opstellingen van beide elftallen.

Oranje kan goede zaken doen vanavond

Het Nederlands elftal kan vanavond in de Kuip hele goede zaken doen als het ook de tweede wedstrijd tegen Wales weet te winnen. Oranje is met 7 uit 3 koploper in deze Nations League poule en België en Polen volgen met beiden vier punten. De Belgen gaan vanavond op bezoek bij Polen waardoor een overwinning van het Nederlands elftal op Wales zeer waardevol zou kunnen zijn.

Omdat bondscoach Louis van Gaal in de voorgaande wedstrijden het complete elftal verving, verwachten we vanavond dat van Gaal opnieuw elf andere spelers zal gaan opstellen. Vast staat dat Matthijs de Ligt (aanvoerder) en Vincent Janssen zullen gaan starten in de basis. Lees nu onze vermoedelijke opstelling voor vanavond want wij verwachten ook een aantal verassende spelers in het basiselftal.

Nederland – Wales live kijken

De wedstrijd tussen Nederland en Wales is vanavond ook weer live te zien bij de NOS wat de uitzendrechten heeft op de Nations League. Oranje is vanavond live te zien via NPO 3 en online live te kijken via NPO 3 live. Ook word de wedstrijd live uitgezonden op de radio via NPO Radio 1. Voldoende mogelijkheden zijn er om live het Nations League duel Nederland – Wales live te kijken.

Sport in Nederland wenst je vanavond een hele fijne voetbalavond toe. Is de informatie voor jou waardevol? Word dan nu lid van Sport in Nederland Facebook en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste sportnieuws en waar, wanneer en hoe laat er een belangrijke wedstrijd begint.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.