Kijk Feyenoord – PSV vanavond via deze livestream

Hier kijk je om 20.00 uur via een livestream Feyenoord – PSV

Vanavond om 20.00 uur is in Amsterdam de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Kijk Feyenoord – PSV vanavond via deze livestream.

Feyenoord – PSV livestream

De eerste prijs van het seizoen zal vanavond in de Johan Cruijff Arena verdiend kunnen worden. Op basis van de prestaties in de voorbereiding lijkt landskampioen Feyenoord een streepje voor te hebben op PSV. De Rotterdammers maakten een sterke indruk in de voorbereiding.

KLIK HIER en open een gratis livestream

PSV daar in tegen voetbalde in het laatste oefenduel tegen Nottingham Forest ook naar behoren, maar of het voldoende is om het sterke Feyenoord vanavond op de knieën te krijgen valt nog te bezien. Laten we hopen op een fantastische en spannende voetbalavond.

Lees meer nieuws bij Sport in Nederland

Sport in Nederland besteed aan veel sporten ruimschoots aandacht. Lees via onze website ook het laatste voetbal en formule 1 nieuws. Ook aan wielrennen, darts, tennis, volleybal, atletiek en hockey besteden we ruimschoots aandacht. Ook vind je soms een gratis livestream naar een sportevenement. Lees dus nu het allerlaatste en actuele sportnieuws via Sport in Nederland.

/