Kijk de topper PSV - Ajax zondag via een livestream

Kijk de topper PSV - Ajax zondag via een livestream

Topper PSV – Ajax live op ESPN 2

No Banner to display

Zondagmiddag 28 februari om 14.30 uur staat de topper PSV – Ajax op het programma. Kijk de wedstrijd hier live via een gratis voetbal livestream.

PSV – Ajax live op ESPN 2

De wedstrijd tussen PSV en Ajax zal zondagmiddag live worden uitgezonden door ESPN. De sportzender heeft alle rechten voor de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Heb je dus een abonnement via jou provider dan kun je hier rechtstreeks naar deze topper kijken. De wedstrijd PSV – Ajax zal live online worden uitgezonden worden via internet. Check nu ESPN Kanaal 2 om live (wel tegen betaling) naar de wedstrijd te kijken.

Na de wedstrijd kan je natuurlijk gewoon blijven zitten want er staat nog een topduel op het programma. Om 16.45 uur staat in Alkmaar de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord op het programma. Ook dit duel word natuurlijk live uitgezonden via ESPN. AZ – Feyenoord is live te zien via ESPN kanaal 1. Ook is het mogelijk om deze wedstrijd online te kijken via de website van ESPN, mits je natuurlijk ook via je provider een abonnement hebt.

Gratis streams

Natuurlijk is het op een slinkse manier ook wel mogelijk om gratis naar de topduels in de eredivisie te kijken. Sport in Nederland heeft geen rechten om live voetbal uit te zenden, maar je zou als je echt geen geld hebt voor een abonnement kunnen kijken of je via onderstaande linkjes live naar de wedstrijden zou kunnen kijken. Via onder meer Gratis Sport Kijken en Actueel Sportnieuws kun je tal van handige linkjes vinden om gratis naar de wedstrijden te kijken.

Verder zenden websites als LIVE TV, Hesgoal en LIVE365 vaak gratis live voetbal uit. Hier kun je vrijwel alle wedstrijden die gespeeld worden in de Europese topcompetities wel gratis online kijken. Natuurlijk zijn er nog meer opties en andere streams te vinden, maar bovenstaande streams en pagina’s zijn over het algemeen wel betrouwbaar. Wel moet je rekening houden met het feit dat je door te kijken via een livestream je in overtreding bent en een kans maakt dat je telefoon, tablet of computer met een virus geïnfecteerd word. Sport in Nederland is hier voor niet aansprakelijk. Wil je veilig voetbal kijken en PSV – Ajax en AZ – Feyenoord niet missen neem dan gewoon een abonnement op ESPN.

Geef reactie

Laat reactie achter