Kijk de Formule 1 GP Singapore via een livestream

Livestream Formule 1 GP Singapore 2023

Livestream F1 Grand Prix Singapore 2023

Vanmiddag om 14.00 uur kan je hier online kijken via een livestream naar de Formule 1 GP van Singapore via een livestream.

Max Verstappen die 10 races op een rij wist te winnen had het tijdens de kwalificatie zaterdag niet. De Limburger start met zijn Red Bull vanaf P11. Het zal een heel karwei gaan worden om zijn elfde grand prix overwinning op rij te gaan boeken.

KLIK HIER en open nu een F1 livestream

De Formule 1 Grand Prix van Singapore zal zondagmiddag live te zien zijn op de televisie. Dit is mogelijk via Viaplay en via F1 TV. Voor deze streamingdiensten dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. Ook kan je via Grand Prix Radio live online luisteren naar het wedstrijdverslag.

Nieuws Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland vind je het laatste belangrijkste sportnieuws. Wij proberen een zo’n breed mogelijk scala aan nieuwsberichten te publiceren. Alle grote toernooien in elke sportklasse besteden we aandacht aan. Dus we zijn geen voetbal website, we zijn gespecialiseerd in meerdere sporten.

Via Sport in Nederland hebben we ook een aantal livestream pagina’s. Wij publiceren op die pagina’s handige linkjes om online sport te kunnen kijken. Zo kan je veel goede voetbal livestreams en formule 1 livestreams vinden. Wij streamen zelf geen sporten live, maar door het plaatsen van goede linkjes kan je dus vrij eenvoudig online sport kijken. Zoek je een livestream? Check dan ons menu onder NULIVE.

Pas op met livestreams

Als je gebruik wilt maken door sport te gaan kijken via een livestream pas dan wel op dat je er niet door in de problemen raakt. Een stream vinden is handig en makkelijk, maar het kan gevaarlijk zijn. Omdat via een stream kijken illegaal is kan het zo zijn dat je veel reclame tegenkomt op het moment dat je een sportstream opent. Het is belangrijk dat je een goede virusscanner of adblocker hebt om te voorkomen dat je tegen een hoop narigheid op loopt.

Wij adviseren dan ook altijd om geen livestream te gebruiken, maar een abonnement neemt op de zender waar jou favoriete sport te zien is. Dan ben je misschien wel duurder uit, maar hiermee voorkom je gewoon een hoop problemen. Dus denk er goed over na of je een livestream wilt gebruiken of gewoon een abonnement neemt om sport veilig te kunnen kijken.

/