Keys in twee sets te sterk voor Rus

Keys klopt Rus met 6-2 en 6-3 op de US Open

De US Open is voorbij voor Arantxa Rus in het enkelspel. De Amerikaanse Madison Keys won in New York in twee sets.

Rus stond direct vanaf het begin van de partij direct onder druk tegen de als zeventiende geplaatste Keys die de eerste set ook vrij simpel met 6-2 naar zich toe te trekken.

In de tweede set deed keys het in het begin iets rustiger aan waardoor Rus zowaar een beetje het idee kreeg om in de wedstrijd te komen. Maar na een 2-1 voorsprong trok Kets de teugels weer aan en won ook de tweede set met 6-4.

Rus was de enige Nederlandse deelneemster bij het vrouwen enkelspel.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/