1 maart 2024
Willem Ii

Willem II

Willem II – SC Cambuur live te zien via ESPN 3

Vrijdagavond is er om 20.00 uur weer Keuken Kampioen Divisie voetbal. Hier kijk je via een livestream Willem II – SC Cambuur.

KLIK HIER en vind een 100% werkende LIVESTREAM

Willem II op koers voor promotie

Willem II heeft in de KKD nog maar een doel voor oog en dat is promoveren naar de eredivisie. De Tilburgers staan er naar 23 speelronden goed voor met 50 punten. De voorsprong op Roda JC bedraagt zes punten en ADO Den Haag wat derde staat volgt op zeven punten. Er zijn nog heel wat duels te spelen, maar de voortekenen zijn goed.

Bij SC Cambuur denken ze niet aan directe promotie, maar trainer Henk de Jong wil erg graag de play-offs in en hij denkt dat er dan voor de Friezen wel kansen zijn om ver te komen. Cambuur scoort in de KKD er lustig op los alleen het krijgt ook elke keer wat te veel doelpunten tegen. Willem II zal ondanks dat het thuis speelt een lastige kluif krijgen aan Cambuur wat zevende staat met 34 punten.

Wedstrijd live kijken

De wedstrijd tussen Willem II en SC Cambuur zal vrijdagavond ook live worden uitgezonden op de televisie door ESPN. Op het open net kan je de wedstrijd volgen via een schakelprogramma. Wil je de wedstrijd in zijn geheel zien dan kan je afstemmen op ESPN 3. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.50 uur.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl