Kelderman: “Tevreden met de uitslag van vandaag”

Wilco Kelderman

Kelderman kijkt uit naar slotweek in de Giro

Wilco Kelderman reed zaterdag in de Giro d’Italia een prima tijdrit. Ondanks dat Kelderman 16 tellen moest toegeven op Joao Almeida was er na afloop tevredenheid. “Ik verbaas mezelf eigenlijk wel, deze hele Giro gaat beter dan ik verwacht had dus ik ben superblij met hoe het voorlopig gaat.”

“Als ik kijk naar mezelf heb ik een prima prestatie neergezet”, aldus de renner van Team Sunweb. “En dat wordt nog beter als je het vergelijkt met een heleboel andere klassementsmannen. Ik ben tevreden met de uitslag van vandaag”.

Met het oog op de slotweek wil de 28-jarige Kelderman zeker niet te vroeg juichen. “Er komen nog pittige dagen aan met zware bergen, morgen en in de slotweek. Daar zal het uiteindelijk op minuten gaan aankomen, niet op seconden.”

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie