Kan Giakoumakis Vvv Naar De Bekerfinale Loodsen

Komt het Kanon van Heraklion dinsdag los in het Gelredome?

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”232,274,45,49,168,282,77,84,194,195″]

Kan Giorgos Giakoumakis VVV naar de bekerfinale loodsen? dinsdagavond is het een belangrijke avond voor de VVV fans als Vitesse de tegenstander is in de halve finale van de TOTO KNVB Beker.

Lees ook: Via deze voetbal livestreams mis je geen enkel top duel

Het kanon van Heraklion

Giakoumakis is bij VVV-Venlo echt het paradepaartje. De 26-jarige Griek wist bij geen enkele club waar hij speelde zoveel doelpunten te maken als in Limburg. Het kanon van Heraklion scoorde dit seizoen al 23 keer voor VVV. En vier van die goals maakte hij op 27 januari in de thuiswedstrijd tegen Vitesse die VVV met 4-1 won.

Giakoumakis deed tegen de Arnhemmers iets meer dan een maand geleden niet voor de eerste keer. Op 13 januari scoorde de Griek die in het verleden ook speelde bij onder meer AEK Athene vier keer tegen ADO Den Haag. VVV heeft met Giakoumakis goud in huis. De vraag is of Giakoumakis dinsdagavond in het Gelredome ook VVV naar de bekerfinale te loodsen. Afgelopen weekend speelden beide ploegen ook tegen elkaar en toen won Vitesse met 4-1.

Vitesse – VVV

De halve finale tussen Vitesse en VVV-Venlo begint dinsdagavond om 21.00 uur. Laten we hopen dat Giakoumakis het in het Gelredome op de heupen krijgt want dan krijgen we een fantastische wedstrijd. Na twee wedstrijden staat de stand onderling 5-5. Maar omdat Giakoumakis ook afgelopen zaterdag in het Gelredome scoorde staat het tussen Vitesse en Giakoumakis 5-5. Word dus dinsdagavond vervolgd.

 

 

Geef een reactie