Kämna pakt ritzege in negende etappe van de Vuelta

Finish eerder wegens modderstromen

Lennard Kämna heeft zondagmiddag een ritzege gepakt in de negende etappe van de Vuelta. De Duitser kwam solo over de streep.

Kämna won op 2 kilometer van de streep de etappe al omdat er vanaf dat punt modder over de weg stroomde. In het groepje daar achter pakte Primoz Roglic een paar extra seconden terug op de Belg Remco Evenepoel.

Roglic staat nu zesde en heeft hij nu nog vijf seconden achterstand op nummer vier Evenepoel. Jumbo-Visma-renner Sepp Kuss behield zijn rode leiderstrui en heeft zo’n 2,5 minuten voorsprong op de twee favorieten voor de eindzege. Wout Poels zakte van de 4e naar de 21e plaats.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/