Jurgen Streppel aan de slag bij Helmond Sport

Streppel kon aanbieding van Helmond Sport niet weigeren

Jurgen Streppel vertrekt per direct bij Roda JC. De Brabander gaat aan de slag als technisch directeur van Helmond Sport.

Streppel was tussen 2008 en 2011 als eens hoofdtrainer bij de Helmonders. Nu stapt de 53-jarige Streppel van het veld om achter het bureau plaats te gaan nemen.

Streppel had het bij Roda JC ontzettend naar zijn zin, maar kon Helmond Sport niet weigeren. “Nu klopt Helmond Sport op de deur, een club met vergelijkbare ambities en uitdagingen. Uiteraard speelt mijn nieuwe functie een belangrijke rol, maar als ik compleet eerlijk ben, is het ook voor een deel een gevoelskwestie. Ik kon het aanbod van mijn oude club dan ook niet weerstaan.”

Streppel was in het verleden ook trainer van SC Heerenveen en Willem II.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.