Jumbo-Visma is onklopbaar in de Vuelta van 2023

Kuss op pole voor eindzege

Sepp Kuss, Jonas Vingegaard of misschien alsnog Primoz Roglic gaat namens Jumbo-Visma de Vuelta van 2023 winnen.

Zaterdag wacht er nog 1 zware heuveletappe, maar als de drie toppers van de Nederlandse wielertopploeg op de fiets blijven zitten dan gaat de Amerikaan Kuss waarschijnlijk deze editie van de Vuelta winnen.

Kuss heeft in het algemeen klassement met 17 seconden voorsprong wel een minimale voorsprong op Tourwinnaar Vingegaard, maar Kuss oogt sterk en waarschijnlijk gunnen Vingegaard en Roglic die de Giro won hun meesterknecht de eindzege.

Vingegaard gunt Kuss de eindzege. “Er komt nog een zware rit zaterdag. We moeten daar ook nog oppassen en blijven vechten tot Madrid. Maar het is mooi om hem (Kuss, red.) terug te betalen. Hij heeft zoveel gedaan voor mij en Primoz. Ik wil hem graag terugbetalen, ook zaterdag”, zei Vingegaard.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/