Julian Alaphilippe wint WK wielrennen

Julian Alaphilippe wint WK wielrennen

Tom Dumoulin 14e bij WK wielrennen

De Fransman Julian Alaphilippe heeft zondagmiddag in Imola het WK wielrennen gewonnen.

Alaphilippe kwam solo over de streep in Imola nadat hij vlak onder de top van de laatste beklimming de benen nam. De Belg Wout van Aert greep het zilver en de Zwitser Marc Hirschi het brons.

Tom Dumoulin was namens Nederland degene die het langst meekon. De Jumbo-Visma-renner liet zich als kopman zelfs even van voren zien, maar moest passen toen de strijd écht ontbrandde en werd veertiende.

Alaphilippe is de opvolger van de Deen Mads Pedersen, die vorig jaar verrassend de regenboogtrui veroverde. De Fransman boekte zijn tweede seizoenszege; in de Tour de France won hij de eerste bergrit en pakte hij de gele trui.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie