Joseph Oosting

Oosting tot zomer 2025 trainer van RKC Waalwijk

Joseph Oosting blijft ook de komende twee seizoenen trainer van RKC Waalwijk. Dat heeft de Brabantse club donderdag bekend gemaakt.

Oosting die al twee jaar succesvol werkzaam is in Waalwijk had komende zomer een aflopend contract. Om het succes te verlengen hebben de Drentse trainer en RKC besloten het contract met de duur van twee seizoenen te verlengen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld van RKC is blij dat Oosting er nu voor heeft gekozen zijn contract in Waalwijk te verlengen. “Joseph past als mens en als professional perfect bij de club”, zegt de oud-verdediger.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl